Losos v chilli marinádě
Smaženého kapra umíme všichni, ale dnes už často na český vánoční stůl doplave i losos.
Ingredience
- porce lososa
- sladkokyselá chilli omáčka – asi 2 lžíce na porci
- sůl
- olej
Postup:
- Porce lososa zakapeme chilli omáčkou a necháme v chladu odležet.
- Pak osolíme a na rozehřátém oleji opečeme, nejdříve kůží dolů.
- Podáváme třeba s hranolky.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.