Kotlík s lečem a rybou

Lečo s rybou? A proč ne...

Suroviny: Konzerva leča (ale také je možné připravit si ho předem), 1/4 kg filé, 1 cibule, pepř, sůl, olej.

Pracovní postup: V kotlíku na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme nakrájené osolené a opepřené filé, podle potřeby maličko podlijeme, podusíme do měkka (pokud možno nemícháme, aby se filé nerozsypalo) a nakonec přidáme lečo a necháme prohřát. Podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS ÚSTÍ NAD LABEM!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.