Kotlík s lečem a rybou
Lečo s rybou? A proč ne...
Suroviny: Konzerva leča (ale také je možné připravit si ho předem), 1/4 kg filé, 1 cibule, pepř, sůl, olej.
Pracovní postup: V kotlíku na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme nakrájené osolené a opepřené filé, podle potřeby maličko podlijeme, podusíme do měkka (pokud možno nemícháme, aby se filé nerozsypalo) a nakonec přidáme lečo a necháme prohřát. Podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS ÚSTÍ NAD LABEM!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.