Knedlíky od A do Z. Tipy a doporučení učitele technologie přípravy pokrmů
6. únor 2023
Mezi české klasiky patří domácí knedlíky. O surovinách, zadělávání těsta, tvarování i vaření knedlíků se bavíme s učitelem technologie přípravy pokrmů Romanem Sejvalem ze Soukromé hotelové školy Bukaschool v Mostě.
Dozvíte se, jak na knedlíky kynuté i bramborové, které se hodí k masitým pokrmům a jaké jsou nejlepší na sladko. Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Nejposlouchanější
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor

Zmizelá osada
Dramatický příběh viny a trestu odehrávající se v hlubokých lesích nenávratně zmizelé staré Šumavy, několik let po ničivém polomu z roku 1870.