Játra v jogurtové omáčce
Suroviny: 0,5 kg vepřových jater, 5 dkg slaniny, 1 cibule, 1 bílý jogurt, sůl a pepř.
Postup: Játra nakrájíme na plátky, slaninu nakrájíme na kostičky a na ní osmahneme plátky jater po obou stranách dozlatova. Pak přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, pepř a bílý jogurt a povaříme asi 5 minut. Nakonec podle chuti osolíme. Podáváme s rýží.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka