Jan a Jana Koškovi - taneční mistři

Ve čtvrtek si budeme povídat s tanečními mistry Janem a Janou Koškovými. Vedou taneční školu pro starší. Je v dnešní době zájem o taneční? Jaké tance jsou nejoblíbenější? Mají o tanec zájem spíše ženy nebo muži? Nalaďte si nás každý všední den po 10. hodině.

Otázky můžete už teď SMSkovat na číslo 907 77 03 - na začátku textovky napište heslo HOST nebo telefonovat na číslo 475 212 212.

Službu SMS provozuje ATS Praha, s. r. o. Cena jedné SMS zprávy je 3 Kč. Otázky můžete už teď SMSkovat na číslo 907 77 03 - na začátku textovky napište heslo HOST nebo telefonovat na číslo 475 212 21.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.