Hrušky s krémem
Rychlý moučník nebo svačinka.
Ingredience
- hrušky
- 1 měkký tvaroh
- 1 mascarpone
- 1 šlehačka
- borůvkový džem – nebo jiný podle chuti
- případně trochu cukru
Postup:
- Našleháme mascarpone s tvarohem a přidáme ušlehanou šlehačku, nakonec vmícháme džem. Podle chuti dosladíme.
- Hrušky omyjeme, rozkrojíme na poloviny, vykrojíme jádřinec a plníme ozdobnou trubičkou krémem. Hned podáváme.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.