Hrušky s krémem
Rychlý moučník nebo svačinka.
Ingredience
- hrušky
- 1 měkký tvaroh
- 1 mascarpone
- 1 šlehačka
- borůvkový džem – nebo jiný podle chuti
- případně trochu cukru
Postup:
- Našleháme mascarpone s tvarohem a přidáme ušlehanou šlehačku, nakonec vmícháme džem. Podle chuti dosladíme.
- Hrušky omyjeme, rozkrojíme na poloviny, vykrojíme jádřinec a plníme ozdobnou trubičkou krémem. Hned podáváme.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka