Hrušky s krémem
Rychlý moučník nebo svačinka.
Ingredience
- hrušky
- 1 měkký tvaroh
- 1 mascarpone
- 1 šlehačka
- borůvkový džem – nebo jiný podle chuti
- případně trochu cukru
Postup:
- Našleháme mascarpone s tvarohem a přidáme ušlehanou šlehačku, nakonec vmícháme džem. Podle chuti dosladíme.
- Hrušky omyjeme, rozkrojíme na poloviny, vykrojíme jádřinec a plníme ozdobnou trubičkou krémem. Hned podáváme.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor


Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.