Halušky s brynzou a klobáskou

Pozdrav ze slovenské kuchyně.

Ingredience
  • 1 balíček halušek v prášku – 400 g
  • 100 g brynzy
  • 1-2 klobásky
  • sůl do vody na vaření halušek

Postup:

  1. Halušky připravíme podle návodu.
  2. Brynzu rozdrobíme do uvařených a scezených halušek.
  3. Nakrájenou klobásku rozpečeme a dáme na jednotlivé porce.

Související

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.