Halušky s brynzou a klobáskou
Pozdrav ze slovenské kuchyně.
Ingredience
- 1 balíček halušek v prášku – 400 g
- 100 g brynzy
- 1-2 klobásky
- sůl do vody na vaření halušek
Postup:
- Halušky připravíme podle návodu.
- Brynzu rozdrobíme do uvařených a scezených halušek.
- Nakrájenou klobásku rozpečeme a dáme na jednotlivé porce.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.