Grilovaný ananas
Suroviny: 1 čerstvý ananas, 1dc medu, 5 lžic bílého vína nebo koňaku.
Postup: Ananas okrájíme, zbavíme ho té střední dřevnaté části a nakrájíme na kolečka nebo na větší dílky. Omáčku připravíme z medu a vína. Kousky ananasu krátce opečeme z obou stran na rozžhaveném grilu. Podáváme přelité medovou omáčkou.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.