Celerový salát

Vitamínů není po jaru nikdy dost!

Suroviny:
500 g celeru
2 nakyslá jablka
1 malý bílý jogurt
1-2 lžíce majonézy
hrst ořechů
sůl
pepř
zelená petrželka

Postup:

1. Oloupaný celer nastrouháme nahrubo. Umytá jablka vykrájíme a rozkrájíme na plátky. Ořechy nasekáme nahrubo. Vše dáme do mísy.

2. Jogurt smícháme s majonézou, osolíme, opepříme a tento dresink vmícháme do připraveného salátu.

3. Podáváme s kouskem pečiva, zdobíme zelenou petrželkou.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.