Bramboráčky z vařených brambor
I u bramboráku může platit - všechno je jinak...
Suroviny: 500 g vařených brambor, 200 g syrových brambor, 1 vejce, 1 cibule, 200 g kabanosu, sůl, utřený česnek, lžíce strouhanky, olej.
Pracovní postup: Uvařené i syrové brambory nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli jemně nakrájíme, kabanos nakrájíme na kostičky a smícháme vše dohromady. Na pánvi pak rozehřejeme olej, lžicí tvoříme placičky a po obou stranách upečeme.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU JARKA POHLOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.