Uzené maso s kapustičkami

Zajímavá změna – nemusí být k uzenému vždycky jen zelí…

Suroviny:

dobré libové uzené

růžičková kapusta

sůl

trochu tuku

Postup:

  1. Očištěné kapustičky dáme vařit do osolené vody.
  2. Když jsou kapustičky měkké, prohřejeme plátky masa na troše tuku a podáváme.
  3. Vhodnou přílohou jsou šťouchané brambory nebo bramborová kaše.

Související

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.