Pochoutkový rok v Lounech: Přijďte se zdarma najíst, napít a pobavit!

19. červen 2017

Velká party s pitím a jídlem zadarmo se koná 29. června na Mírovém náměstí v Lounech. Těšit se můžete na vystoupení Petry Černocké, Jany Chládkové a Josefa Zocha.

Na náměstí v Lounech vyroste ve čtvrtek 29. června 2017 odpoledne pochoutková zóna Českého rozhlasu Sever. Celý letošní rok je totiž na regionálních stanicích Českého rozhlasu ve znamení Pochoutkového roku, soutěže, do které můžete i vy zasílat své recepty a vyhrát za ně hodnotné ceny.

Návštěvníky potěší hudební vystoupení Petry Černocké, Jany Chládkové a Josefa Zocha. Na akci zaměřené na jídlo samozřejmě nemůže chybět ani občerstvení zdarma v podobě grilovaného masa z dílny populárního kuchaře Jaroslava Sapíka, točeného piva a limonády.

Pro děti bude připraven skákací hrad, nafukovací balónky a další zábava, dospělí si budou moci odnést dárky a výhry z různých soutěží.

Kdy a kde?

29. června od 14:00 do 17:30 na Mírovém náměstí v Lounech.

Co se bude dít?

Vystoupí Petra Černocká, Jana Chládková a Josef Zoch.

Na místě bude jako atrakce retro pivovarský vůz, ze kterého se bude čepovat lounské pivo a limo zdarma, na grilu se bude připravovat jedna z masových specialit podle receptu Jaroslava Sapíka.

Zároveň bude na místě propagační stan Českého rozhlasu Sever, kde budou k dispozici kromě kuponů na jídlo a nápoje také balónky, letáky a staniční noviny.

Akci moderují Patrik Rozehnal a Petr Beran.

Doprovodný program

skákací hrad pro děti
stánek archeologického skanzenu Louny s ukázkami pravěké kuchyně
stánek Hasičů Louny s ukázkami hasičské techniky a soutěžemi pro děti
autogramiáda moderátora Českého rozhlasu Sever Míry Tartárka (od 14:00 do 15:00)
vystoupení ZUŠ Louny (hudební soubor Sboreček)
kreativní workshop a soutěže pro děti (Senior klub Louny)
sraz motorkářů – možnost prohlídky silných motorek

Více informací na www.pochoutkovyrok.cz

autor: Jaroslav Kouba
Spustit audio