Páteční Noční linka: Nejkouzelnější vánoční dárky

8. prosinec 2023

Poslechněte si příběhy nejkouzelnějších vánočních dárků! Zazvoníme na srdce našich posluchačů a zeptáme se na dárky, které zanechaly nezapomenutelný dojem.

Jaký byl váš nejpamátnější vánoční dárek a proč?  Který vánoční dar vás nejvíce překvapil – a ne nutně kladně? Co by byl váš ideální vánoční dárek pro letošní rok?

Sdílejte své tipy na nejlepší dárcovství – jaké jsou vaše tajné triky, jak vybrat dárek? Nechte se unést vánoční atmosférou a sdílejte s námi vaše příspěvky, které všem zpříjemní tento vánoční čas. Možná u nás najdete inspiraci pro svoje vlastní dárky! 

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.