Olomoucký balíček
Sušené švestky obalené v anglické slanině už jsme zkoušeli – ale co takhle tvarůžky?
Ingredience
- olomoucké tvarůžky
- anglická slanina
- trošku oleje
Postup:
- Pokud jsou tvarůžky vysoké, překrojíme je podélně na půl.
- Tvarůžek nebo plátek z něj zabalíme do plátku anglické slaniny a křížem přes něj ještě do druhého plátku anglické slaniny a zajistíme párátkem.
- Na troše rozehřátého oleje opečeme z obou stran.
- Podáváme s kouskem chleba zeleninovou oblohou.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka