Ryba s rajčaty a paprikami
Suroviny: Půl kg filé (ale můžeme využít i kapra, pangase…), 4 papriky a 4 rajčata, 1 cibule, olej, hladká mouka, sůl.
Postup: Porce ryby osolíme, obalíme v mouce a na rozehřátém oleji z obou stran opečeme. Rybu vyndáme na teplý talíř, na zbylém tuku podusíme nakrájenou cibuli a nakrájené papriky, po 5 minutách přidáme nakrájená rajčata a dodusíme. Pak do směsi vrátíme opečené porce ryby, aby se prohřály. Podáváme s bramborem.
Dobrou chuť vám přeje Blanka Světlíková a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka