Rybí guláš

Suroviny: 600 g rybího filé, 2 větší cibule, 60 g sádla nebo oleje, sladká i pálivá paprika, půl kostky bujónu, sůl, 50 ml kečupu.

Postup: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme papriku, bujón a filé nakrájené na větší kostky. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 10 minut. Sejmeme pokličku, přidáme kečup, promícháme, podle chuti ještě dokořeníme a dosolíme. Nejlepší přílohou jsou toasty opečené nasucho v toustovači nebo bílé pečivo.

Dobrou chuť vám přeje Lenka Nagyová a Český rozhlas Sever!

    Nejnovější recepty

    Více z pořadu

    E-shop Českého rozhlasu

    Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

    Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

    jak_klara_obratila_na web.jpg

    Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

    Koupit

    Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.