Rybí guláš
Suroviny: 600 g rybího filé, 2 větší cibule, 60 g sádla nebo oleje, sladká i pálivá paprika, půl kostky bujónu, sůl, 50 ml kečupu.
Postup: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme papriku, bujón a filé nakrájené na větší kostky. Osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme asi 10 minut. Sejmeme pokličku, přidáme kečup, promícháme, podle chuti ještě dokořeníme a dosolíme. Nejlepší přílohou jsou toasty opečené nasucho v toustovači nebo bílé pečivo.
Dobrou chuť vám přeje Lenka Nagyová a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.