Masérský kurz

18. duben 2012

Rekvalifikační masérský kurz, který vede v Ústí nad Labem Irina Elistratová, je rozložený do sto padesáti sedmi hodin. Je to kurz akreditovaný Ministerstvem školství. Učíte se na něm masáž sportovní, rekondiční, relaxační, thajskou, lávové kameny i havajskou masáž. Od pondělka do pátku od osmi do třinácti hodin.

Využívají ho i lidé registrovaní na Úřadu práce, který jim tento kurz hradí. Pro vás, kteří chcete masírovat rodinné příslušníky, stačí ale kurz jednodenní. Irina Elistratová o něm řekla kolegyni Evě Bucharové. Ten začíná po práci – od šestnácti do dvaceti hodin. Vítaní jsou i muži – prý mají mnohdy pro masáž větší cit...

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.