Lucie Hučárová: S Pavláskem až do finále Stardance

30. leden 2016

Do finále Stardance se neprotančili. Prošli díky neotřelému vtipu Lukáše Pavláska a trpělivosti jeho partnerky Lucky Hučárové.

Lucka Hučárová nebyla ve Stardance poprvé. Když tančila s hercem a talentovaným tanečníkem Pavlem Trávníčkem, doufala, že dojdou daleko. Sympatický herec se ale nedokázal odvázat, a přestože tančil dobře, skončil brzy.

Pavlásek netančil. „Lidi to ale bavilo a mě taky. Bylo to uvolněné - nadsázka, žádná velká očekávání,“ říká původem mostecká tanečnice.

Učit tančit tancem naprosto nepolíbeného komika nebylo snadné. „Snaha byla. Já si připravovala choreografie a vymýšlela tance, jenže… Můj přítel a choreograf soutěže Honza Onder mi říkal, abych nebláznila, že to Lukáš nemůže zvládnout. Ale já neposlouchala. Čtyři hodiny jsme na něčem dřeli a výsledek nula. Snaha a ambice ho něco naučit byla, ale Lukáš byl odolný,“ říká Lucie stále s úsměvem.

Stardance je proslulá skvělou atmosférou a bezvadnou partou. Přesto Lucka přiznává, že pocit, že chcete pryč, přichází.

„Někde v polovině soutěže už jsem vypadala jako zombie. Byla jsem hrozně unavená a klidně bych s tím i sekla. Jenže ve čtvrtek člověk přišel na zkoušky kostýmů, maskérky ze mě udělali dámu, pustili na nás světla a živou muziku a bylo. V sobotu člověk odcházel s postupem a s novou chutí do práce.“

Duo LuLu sice netančilo hvězdně, přesto dostalo řadu nabídek na taneční vystoupení na plesech. „Budete se divit, ale nabídky přišly. Jenže většinu jich musíme odmítat. Lukáš má spoustu své práce, moderuje, dělá stand-up, hraje a měl to nasmlouvané předem. Ale chce si udělat čas,“ říká Lucie a dodává, že Lukáš by si rád zatančil i proto, aby se zase viděli.

„Lidsky jsme si opravdu sedli,“ říká drobounká blondýnka na setkání, které vmáčkla mezi dětské taneční kurzy v Sokolově a moderování plesu v Brně.

Ani ona po Stardance nelenoší. Tančí na plesech, moderuje a učí tancovat. To vše s tanečním i životním partnerem a dvojnásobným vítězem Stardance Janem Onderem.

Spustit audio