Lilek po milánsku
V italské kuchyni se na lilek doptáte také...
Suroviny: 1/4 upečeného kuřete, 2 lilky, 1-2 rajčata, cibule, sůl, petrželka a kousek másla.
Pracovní postup: Lilky rozkrojíme, povaříme v osolené vodě asi 10 minut a pak opatrně vydlabeme dužinu. Společně s masem ji nakrájíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme maso, dužinu a nakrájené rajče (komu vadí slupičky, rajče přelije vařící vodou a sloupne), okořeníme, osmahneme. Pak naplníme do lilků a upečeme.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS ÚSTÍ NAD LABEM!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.