Kuřecí steak
Efektní rychlovka!
Suroviny:
kuřecí prsíčka
směs koření podle vlastní chuti (grilovací, na kuře, na americké brambory…)
olej
sůl
Postup:
- Z kuřecích prsíček nakrájíme steaky – plátky. Jemně je naklepeme.
- Maso poprášíme kořením – podle potřeby dosolíme, ale směsi bývají samy o sobě už dost slané.
- Na rozehřátém oleji plátky z obou stran opečeme.
- Podáváme s vařenými bramborami, obložíme zeleninou podle sezóny a chuti.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka