Tipy na zpracování hub a houbové recepty od šéfkuchaře z Větruše Zdeňka Kubíčka

Hostem ve studiu je tentokrát šéfkuchař z Větruše Zdeněk Kubíček. A protože je právě houbařská sezóna, ptáme se ho na tipy a doporučení ohledně zpracování a přípravy hub.

Jak například uvařit klasické kyselo a co to vlastně je? Jak doporučuje připravit houby na pozdější použití? A jak udělat skvělé houbové rizoto? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.