Tipy na zpracování hub a houbové recepty od šéfkuchaře z Větruše Zdeňka Kubíčka
7. říjen 2022
Hostem ve studiu je tentokrát šéfkuchař z Větruše Zdeněk Kubíček. A protože je právě houbařská sezóna, ptáme se ho na tipy a doporučení ohledně zpracování a přípravy hub.
Jak například uvařit klasické kyselo a co to vlastně je? Jak doporučuje připravit houby na pozdější použití? A jak udělat skvělé houbové rizoto? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.