Studenti UJEP zvou na "PF fest" do atria ústeckého magistrátu

24. duben 2012

Řadu koncertů a zábavy přichystali na úterý 24. dubna odpoledne studenti Pedagogické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v atriu ústeckého magistrátu.

Program začíná v poledne – zájemci mohou absolvovat řadu kvízů, soutěže v angličtině, skládání obřích origami a také matematických her, hlavolamů... Nebo se naučit airbrush či beatbox.

Koncerty začnou od čtrnácti hodin. Nejprve vystoupí dívčí komorní sbor Kuželky, po ní bude následovat jazz-hiphopová kapela, kolem čtvrté hodiny vystoupí dnes už známý zpěvák David Deyl, student pedagogické fakulty.

V devatenácti hodin pak v Národním domě mohou lidé navštívit absolventský koncert Dany Novákové a Andrey Plaché. Svou akci nazvali studenti "PF fest" a uspořádali ho v rámci "Dnů vědy a umění" místní univerzity.

Na programu je také přednáška Jana Kvapila z katedry germanistiky filozofické fakulty, která se bude konat od sedmnácti hodin v muzeu města. Nese název "To byl ale šlágr. Německé kariéry českých zpěváků a zpěvaček v druhé polovině dvacátého století".

Vybírat je tedy opravdu z čeho. Tak neváhejte a přijďte se pobavit!

autor: hau
Spustit audio