S šéfkuchařem o grilování a jeho doplňcích
23. červen 2022
Hostem našeho vysílání učitel technologie přípravy pokrmů Soukromá hotelová škola Bukaschool, šéfkuchař Roman Sejval. Bavíme se s ním o grilování a všem, co k němu patří.
Jaké maso by doporučil na grilování a jaké ho, jak sám říká, nebaví? Co říká na grilování ryb či sýrů nebo jak by griloval zeleninu? Řeč bude také o jeho oblíbených dipech či salátech. Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Děsivá freska válečné krajiny, u které se nepřestávám smát.
Petr Gojda, slovesný dramaturg, Centrum výroby Českého rozhlasu


Osudy dobrého vojáka Švejka KOMPLET
Pro jedny šťastný blb a ignorant, pro druhé vychytralý šašek. Pro nadporučíka Lukáše boží dobytek. Pro jedny ikona totálního odcizení a nihilismu, pro jiné bojovník proti válce, pro další anti světec a antihrdina. Čte Oldřich Kaiser