S šéfkuchařem o grilování a jeho doplňcích
23. červen 2022
Hostem našeho vysílání učitel technologie přípravy pokrmů Soukromá hotelová škola Bukaschool, šéfkuchař Roman Sejval. Bavíme se s ním o grilování a všem, co k němu patří.
Jaké maso by doporučil na grilování a jaké ho, jak sám říká, nebaví? Co říká na grilování ryb či sýrů nebo jak by griloval zeleninu? Řeč bude také o jeho oblíbených dipech či salátech. Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.