O vaření a gastronomii s Romanem Sejvalem
27. duben 2021
Je rozdíl mezi vařením a gastronomií? Mění se přístup k jídlu? Nejen na to jsme se ptali Romana Sejvala, učitele technologie přípravy pokrmů z hotelové školy Bukaschool.
Jak ovlivnila pandemie koronaviru českou gastronomii? Čeká nás v luxusních restauracích nevšední gastronomický zážitek, nebo jde častěji jen o útok na obsah našich peněženek?
Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu a dozvíte se víc. Přejeme vám pohodový poslech.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka