Jahodový pohár
Využijte jahodovou sezónu!
Ingredience
- 200 ml šlehačky
- 150-200 g měkkého tvarohu
- 2-3 lžíce cukru moučky
- miska jahod
Postup:
- Jahody opláchneme a necháme okapat.
- Šlehačku ušleháme, vešleháme tvaroh a podle chuti osladíme.
- Do poháru vrstvíme střídavě jahody – pokud jsou velké, rozkrájíme je na menší kousky – a krém.
Mohlo by vás zajímat
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí
Karin Lednická, spisovatelka

Šikmý kostel 3
Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.