Jahodový pohár

Využijte jahodovou sezónu!

Ingredience
  • 200 ml šlehačky
  • 150-200 g měkkého tvarohu
  • 2-3 lžíce cukru moučky
  • miska jahod

Postup:

  1. Jahody opláchneme a necháme okapat.
  2. Šlehačku ušleháme, vešleháme tvaroh a podle chuti osladíme.
  3. Do poháru vrstvíme střídavě jahody – pokud jsou velké, rozkrájíme je na menší kousky – a krém.

Mohlo by vás zajímat

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.