Okurkové chlebíčky
Paní Jana už myslí na letní večery...
Suroviny: 1 větší okurka hadovka, vařená vejce, salám, rajčata, paprika, olivy - suroviny můžete vybírat podle vlastní chuti a fantazie.
Pracovní postup: Okurku nakrájíme na plátky asi půl cm silné a krájíme hodně zešikma, aby plátky byly dlouhé. Na takto připravené plátky klademe kolečka uzeniny, vajec, plátky rajčat, zdobíme proužky papriky, olivami atd. Chutné a taky pěkné na pohled.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER A AUTORKA RECEPTU JANA ŠTICKÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka