Lilky jako předkrm
Suroviny: 2 lilky, 1 větší rajče, půl cibule, 1 stroužek česneku, půl kelímku kysané smetany, olej, petrželka, sůl.
Postup: Lilky oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Rajče nakrojíme do kříže, spaříme, pak zchladíme studenou vodou, sloupneme a nakrájíme jako lilky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, na ni dáme nakrájené lilky, rajče a nasekaný česnek, udusíme, posypeme sekanou zelenou petrželkou a promícháme s kysanou smetanou.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka