Houbový tatarák

Houbařská sezóna ještě nekončí!    

Suroviny:

300 g čerstvých hub – nejlepší je směs

1 malý rajský protlak

1 žloutek

podle chuti kečup

hořčice

utřený česnek

nakrájená cibule

sůl

pepř

sádlo

Postup:

  1. Na sádle podusíme nakrájené houby.
  2. Do trochu zchladlých udušených hub vmícháme zbylé suroviny – podle vlastní chuti a mažeme na očesnekované topinky.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Nenechte si ujít kouzlo staré Číny s Hankou Maciuchovou

Ondřej Kepka, režisér a moderátor

Ondřej Kepka

Tajný deník čínské císařovny

Koupit

Románové zpracování životního příběh císařovny vdovy Cch'-si, která se jako mladá dívka Jehonala stala konkubínou císaře a díky mimořádné inteligenci, intrikám i krutosti dokázala postupně vystoupat na vrchol a na půlstoletí se stát faktickou vládkyní Číny.