Bez čeho si neumí kuchař a herec Ivan Vodochodský představit to pravé silvestrovské pohoštění?

Pokud to jen trochu jde, tak poslední den v roce trávíme s našimi nejbližšími i s přáteli. A tak se nabízí otázka - čím je pohostit? Pokud jsme hostiteli my, pak je možná nejlepší připravit tzv. švédský stůl - s různorodou nabídkou.

K tomu talířky, příbory, skleničky, ubrousky, pečivo, zeleninu a ovoce, nápoje. Díky tomu se pak můžeme věnovat hostům a zábavě, maximálně budeme průběžně doplňovat sortiment jídel a nápojů, pokud tedy máme zásobu.

Čtěte také

Dělá to tak i kuchař, herec a moderátor Ivan Vodochodský?

Co nesmí chybět na silvestrovském svátečním stole? Co určitě zmizí jako první? Bez čeho si neumí Ivan Vodochodský silvestrovské pohoštění představit? Poslechněte si poslední Vaření s Habadějem v roce 2024. A vyzkoušejte recepty na slané pečivo a pomazánky.

A co Ivan Vodochodský radí? Kupujte jen kvalitní suroviny a dívejte se pozorně na složení potravin. Pak si určitě pochutnáte.

Celý pořad Vaříme s Habadějem a s Ivanem Vodochodským si můžete poslechnout v našem audioarchivu.

Dobrou chuť!

autor: KAB

Související

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.