Zdravé a chutné rychlovky: tipy šéfkuchaře
27. květen 2022
Také máte pocit, že vaříte doma v podstatě stále totéž? O tom, jak tento stereotyp změnit, a přitom vařit chutně a levně, si povídáme s šéfkuchařem z restaurace Vetruše Zdeňkem Kubíčkem.
Jak se dívá šéfkuchař na omáčky ve skle nebo na polévky z pytlíků? Jaké jídlo z brambor by doporučil udělat, aby strávníkům chutnalo? A dá se uvařit chutný oběd z cibule? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.