Vejce a jejich výživová hodnota. Zdravé recepty od Ing. Pavlíny Žďárkové
Ing. Pavlína Žďárková v naší radioporadne na téma: Vejce a jejich výživová hodnota. Zdravé recepty, jarní detox a odlehčená strava.
Související
-
Co do jídelníčku dětí (NE)patří? Pohlídejme, aby se děti nedojídaly sladkostmi
Výživová specialistka Ing. Pavlína Žďárková v naší radioporadně na téma: co do jídelníčku dětí (NE)patří? Naše děti a jejich zdravá výživa. Velké téma. Co tedy udělat?
-
Omyly a mýty ve stravování dětí. Zdravé jídlo musí mít doslova na dosah ruky, radí Margit Slimáková
PharmDr. Margit Slimáková v naší radioporadně na téma: zpátky do školních lavic - výživa školních dětí. Omyly a mýty ve výživě dětí.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!
Jan Rosák, moderátor
Slovo nad zlato
Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.