Tuňák na cibuli
Suroviny: 4 porce tuňáka, 1-2 cibule, 2 rajčata, olej, pepř, sůl.
Postup: Porce tuňáka osušíme, osolíme a vložíme do olejem lehce vymaštěného pekáčku, jehož dno jsme předem vyložili kolečky cibule. Na každou porci položíme dvě čtvrtky rajčete, opepříme a zakapeme olejem a ve vyhřáté troubě pečeme aspoň půl hodiny.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka