Tip pro houbaře: houby na řebříčku
Jsou mnozí, podle kterých jakmile houby na řebříčku jednou vyzkoušíte, jinak už je připravovat nebudete.
Tip na tuto úpravu hub nám dala propagátorka kytek k jídlu Jana Vlková a jednodušší už být nemůže:
Houby nakrájíte, osmažíte na másle a před podáváním k nim nadrtíte řebříček; použijete ho místo kmínu. Aromatická bylinka by se neměla smažit, proto se přidává až nakonec.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Nesdílím Koudelkovo paranoidní vidění světa, obhajuje Paroubek rozhovor pro proruský web
-
V pražské nemocnici zaměnili pacientky. Lékaři provedli potrat ženě, která přišla jenom na kontrolu
-
Přísaha vyměnila kriminalisty za politiky a spojila se s Motoristy. Ideologické tápání skrývá za ‚střed‘
-
ŽIVĚ: Hokejisté Třince a Českých Budějovic bojují v rozhodujícím duelu o postup do semifinále