Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
20. březen 2023
Jak by měl vypadat náš jídelníček, pokud se chceme stravovat zdravě? Nejen o tom se bavíme s výživovou specialistkou Veronikou Hájkovou.
Jak by se mělo proměňovat stravování v závislosti na ročním období? A proč bychom měli do svého jídelníčku zařadit i rostliny, které vnímáme spíš jen jako plevel? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka