Ředkvičkový salát
Suroviny: 1 hlávka salátu, 1 svazek ředkviček, 2 vejce, majonéza, sůl, pepř.
Postup: Nejdřív uvaříme vejce natvrdo a zchladíme. Salát opereme a natrháme na kousky, umyté ředkvičky nakrájíme na plátky nebo dílky. Smícháme salát s ředkvičkami a nadrobno krájenými vejci, lehce promícháme s majonézou ochucenou solí a pepřem. Můžeme nastavit bílým jogurtem.
Dobrou chuť vám přeje Blanka Světlíková a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.