Cibulačka
Zázrak z francouzské kuchyně.
Ingredience
- 4 větší cibule
- 4 lžíce másla
- 1 litr vývaru
- sklenka bílého vína
- 4 plátky veky nebo bagetky
- tvrdý strouhaný sýr
- Na rozehřátém másle orestujeme cibule nakrájené na půlkolečka pěkně do zlatohněda.
- Zalijeme vývarem a vínem, povaříme.
- Na jednotlivé porce pak dáme opečený plátek veky se strouhaným sýrem, mělo by se to ještě zapéci pod grilem, aby se sýr roztekl.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka