FOTOSERIÁL: Ústecký kraj z nebe. Tipy na nezapomenutelné výlety jen kousek od domova

Ústecko z nebe. Tipy na nezapomenutelné výlety jen kousek od domova

5. srpen 2020
Předchozí díl
Následující díl

Vydejte se s námi prohlédnout si naši krajinu z nezvyklého úhlu a vychutnejte si tu krásu. Přesvědčíme vás, že i na Ústecku je toho opravdu hodně k objevování.

Ústecko si lidé často spojují jen s průmyslem, vysokou nezaměstnaností nebo vyloučenými lokalitami. Na ty, kteří se nenechají touto povrchní nálepkou odradit a navštíví ho, zde čeká mnoho přírodních krás, historických památek i pozoruhodností.

Z přírodních krás můžeme jmenovat například národní park České Švýcarsko, České středohoří nebo Labské pískovce.

Milovníci historie si zas na své přijdou například v zubrnickém skanzenu, nebo mohou obdivovat krásu zdejších hradů a zámků.

Sportovce zas nadchne například jezero Milada, cyklostezka do Německa a spousta kilometrů cyklistických tras v Krušných horách, skiareál na Telnici nebo nepřeberné množství lezeckých cest na pískovcových skalách v Tisé a Ostrově.

Nechte se inspirovat přiloženými fotografiemi a vydejte se sem někdy na výlet – věříme, že vás tento region mile překvapí!

Společnost CBS Nakladatelství s. r. o.
se zabývá podporou a rozvojem regionů. Již více jak 15 let přichází na trh s jedinečnými produkty, které lidem přibližují jejich okolí, ale i vzdálenější místa netradičním a zajímavým způsobem. Jedním z projektů je edice Česko z nebe, která postupně představuje jednotlivé okresy z ptačí perspektivy. Edice bude obsahovat necelých 70 knih.

autor: pach | zdroj: Společnost CBS Nakladatelství s. r. o.
Spustit audio

Související