Maďarský guláš
Suroviny: 400 g vepřové kýty, 1 cibule, 3 lžíce oleje, 6 lžic rajského protlaku, 6 lžic sterilovaného leča, 1 dl kysané smetany, mletá sladká paprika, sůl.
Postup: Kýtu nakrájíme přes vlákno na hranolky, osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme nakrájenou cibuli a znovu osmahneme. Směs osolíme, přidáme papriku, pak protlak a znovu osmahneme. Na konec zalijeme smetanou a lečem, krátce povaříme a podáváme s dušenou rýží.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka