Rybí filé s křenem
Suroviny: Filé, máslo, křen, sůl, strouhanka, citrón.
Postup: Pekáček vymažeme máslem a vysypeme strouhankou, navrstvíme do něj osolené plátky filé, posypeme strouhaným křenem, znovu dáme osolené filé a křen – podle množství surovin, končíme vrstvou filé, povrch posypeme trochou strouhanky a dáme hoblinky másla, upečeme ve vyhřáté troubě. Na talíři zakápneme citronem, jako přílohu volíme chléb nebo brambory.
DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER A IVA ŠPRTOVÁ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.