Rybí nákyp

Nejen smažený kapr… Suroviny a postup: Na půl kg rybího masa potřebujeme asi 4 vejce, 2 lžíce mléka, sůl, petrželku, tuk a strouhanku do formy. Rybí maso uvaříme nebo upečeme, vykostíme a umeleme, osolíme, smícháme s mlékem, žloutky a petrželkou, nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků, podle potřeby můžeme zahustit strouhankou. Dáme do formy nebo do zapékací misky a zapečeme.

DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Závěr příběhu staré Karviné, který měl zůstat pod zemí

Karin Lednická, spisovatelka

kostel_2100x1400.jpg

Šikmý kostel 3

Koupit

Románová kronika ztraceného města - léta 1945–1961. Karin Lednická předkládá do značné míry převratný, dosavadní paradigma měnící obraz hornického regionu, jehož zahlazenou historii stále překrývá tlustá vrstva mýtů a zakořeněných stereotypů o „černé zemi a rudém kraji“.