Kuře na křenu
Křen nemusí být jen k uzenému… Suroviny a postup: Asi půl kg kuřecích prsních řízků nakrájíme na nudličky a na lžíci oleje zprudka ze všech stran opečeme, přidáme lžíci másla, lžíci strouhaného křenu (můžeme i víc – podle chuti), asi 5 lžic mléka, promícháme, podusíme a podle chuti osolíme a opepříme.
DOBROU CHUŤ PŘEJE ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.