Jak na kvásek? Rozhovor s odbornicí na zdravé vaření
19. červen 2020
Hostem ve studiu byla odbornice na zdravé vaření Veronika Hájková. Bavili jsme se s ní o tom, jaký je rozdíl mezi kváskem a droždím, proč je kvásek zdravější a jak se liší pečení s kváskem oproti pečení s droždím?
Jak si kvásek opatřit? Dá se koupit? Může se z něj péci i něco jiného než chleba? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu. Pohodu u poslechu vám přeje Český rozhlas Sever.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka