Jak na kvásek? Rozhovor s odbornicí na zdravé vaření
19. červen 2020
Hostem ve studiu byla odbornice na zdravé vaření Veronika Hájková. Bavili jsme se s ní o tom, jaký je rozdíl mezi kváskem a droždím, proč je kvásek zdravější a jak se liší pečení s kváskem oproti pečení s droždím?
Jak si kvásek opatřit? Dá se koupit? Může se z něj péci i něco jiného než chleba? Poslechněte si celý rozhovor z přiloženého audiozáznamu. Pohodu u poslechu vám přeje Český rozhlas Sever.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Tohle není povídání na dobrou noc, k zamyšlení určitě.
moderátor Jan Pokorný


Tata a jeho syn
Autorské povídky známého divadelníka a spisovatele A. G. v jeho vlastním podání. Tata a jeho syn je sbírkou úsměvných příběhů na motivy skutečných událostí, ovšem ve skutečných kulisách a především ve skutečné době.