Houbové rizoto
Suroviny: Půl kg hub, 350 g rýže, 1 cibule, sůl, pepř, česnek, máslo, sýr.
Postup: Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na 2 lžících másla, přidáme očištěné a nakrájené houby, osolíme, opepříme a dusíme, po chvíli přidáme spařenou a propláchnutou rýži, vmícháme utřený stroužek česneku, zalijeme potřebným množstvím vody ( 2:1 s rýží) a udusíme. Na talíři sypeme porce strouhaným sýrem.
DOBROU CHUŤ PŘEJE JARMILA POHLOVÁ, SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.