Fazolové rizoto

Suroviny: 200 g rýže, cibule, 200 g mletého masa, vývar, olej, mrkev, celer, rajčata, feferonka, dobromysl, sklenka bílého vína, sůl.

Postup: Uvaříme hrst fazolí. Udusíme 200 g rýže ve vývaru. Na 2 lžících oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme 200 g mletého masa, osmahneme, přidáme nakrájenou mrkev a kousek celeru, za chvilku i 2 spařená oloupaná nakrájená rajčata (kdo má rád ostré, přidá i feferonku) a podusíme, dosolíme, dáme trochu dobromysli, zalijeme malou sklenkou bílého vína a dodusíme, nakonec smícháme rýži, fazole a masozeleninovou směs a podáváme.

DOBROU CHUŤ PŘEJE SLÁVKA BRÁDLOVÁ A ČESKÝ ROZHLAS SEVER!