Dana Špicarová

manažerka komunikace

Co dělám v rozhlase
Mým úkolem je, abyste se s Českým Rozhlasem Region mohli potkat nejen prostřednictvím svého rozhlasového přijímače doma nebo v autě, ale také osobně. V Regionu mám na starosti především Středočeský kraj, takže pokud zde bydlíte, nebo ho navštěvujete, třeba se setkáme na některé z mnoha akcí, které pro vás v našem R(r)egionu chystáme, případně na natáčení některých našich pořadů. Spolupracujeme také s mnoha divadly, muzei, galeriemi a řadou dalších kulturních institucí. I tady se tak s námi můžete setkat, a zároveň se díky tomu na vlnách Českého Rozhlasu Region dozvíte, co hrají ve vašem místním divadle, jaké zajímavé výstavy chystá muzeum ve vašem městě, nebo kam vyrazit do okolí na výlet.

Před rozhlasem
Je to už více než 10 let, co jsem odstartovala svou kariéru v médiích, začínala jsem v legendárním časopise Svět motorů, a pokračovala v časopisech vydavatelství Mladá Fronta. Od té doby jsem stihla ještě dokončit studium marketingu na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně, a na nějaký čas si odskočila do světa knížek, když jsem mimo jiné vedla marketingový tým nakladatelství Albatros. A příchod do Českého Rozhlasu je tak trochu mým návratem do světa médií, byť si poprvé vyzkouším něco trochu jiného než časopisy.

Co mě baví
Mojí velkou láskou jsou především knížky, jsem opravdu vášnivou čtenářkou. Kromě toho ráda fotím, nejraději vezmu svůj foťák a vyrazím jen tak na procházku po Praze, nebo třeba někam na výlet do krajiny. Být jen tak sama, dívat se do přírody kolem sebe, která je třeba po ránu ještě trochu zamlžená, a hledat zajímavý záběr, nebo třeba nenápadný detail, je prostě skvělá relaxace. Pro vyčištění hlavy si jdu ráda také zaběhat nebo třeba zaplavat do bazénu. Jsem velkou fanynkou motocyklových závodů, zejména MotoGP a fenomenálního Itala Valentina Rossiho. Sama mám ale z motorek pořádný respekt, takže teď zrovna stojím před výzvou – rozšířit si svůj řidičský průkaz i o motocykl, a konečně se projet na motorce sama.

Všechny články

Stránky

Sledujte nás

Kolegové