Cibulový koláč
Za tepla i na studeno, vždycky si pochutnáte!
Suroviny:
1 listové těsto
700-750 g cibule
2 lžíce sádla nebo oleje
3 vajíčka
100 g strouhaného eidamu
150 g anglické slaniny
sůl
pepř
Postup:
1. Nakrájenou cibuli na rozehřátém sádle zpěníme a pak do ní přidáme nakrájenou slaninu, vejce a strouhaný sýr. Podle chuti opepříme, dosolíme a odstavíme z ohně.
2. Listové těsto rozválíme, vložíme do koláčové formy nebo na plech, zvedneme okraje a potřeme cibulovou směsí.
3. Vložíme do trouby vyhřáté cca na 190 stupňů a upečeme.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka