Cibulačka
Zázrak z francouzské kuchyně.
Ingredience
- 4 větší cibule
- 4 lžíce másla
- 1 litr vývaru
- sklenka bílého vína
- 4 plátky veky nebo bagetky
- tvrdý strouhaný sýr
- Na rozehřátém másle orestujeme cibule nakrájené na půlkolečka pěkně do zlatohněda.
- Zalijeme vývarem a vínem, povaříme.
- Na jednotlivé porce pak dáme opečený plátek veky se strouhaným sýrem, mělo by se to ještě zapéci pod grilem, aby se sýr roztekl.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.