Ředkvičkový salát
Když ředkvičky nakrájíte na drobné kousky, můžete to použít i jako pomazánku .
Ingredience
- 1 svazek ředkviček
- 100 g eidamu
- 3 lžíce majonézy
- 2 lžíce měkkého tvarohu
- sůl, pepř
Postup:
- Ředkvičky omyjeme a nakrájíme nebo nastrouháme na plátky.
- Přidáme jemně nastrouhaný eidam.
- Majonézu smícháme s tvarohem, podle chuti osolíme a opepříme a vmícháme do ředkviček se sýrem.
- Podáváme s kouskem pečiva.
Související
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.