Teplice - Slavia 0:0. Minimum šancí, žádný gól

23. srpen 2011

Fotbalisté Teplic v Gambrinus lize už tři kola čekají na vítězství a vstřelenou branku. V pondělní dohrávce 4. kola pouze remizovali s pražskou Slavií 0:0. Skláři tak zůstávají ve spodní polovině tabulky, jsou jedenáctí.

Velmi slušná divácká kulisa, přes více než osm tisíc fanoušků, neviděla příliš záživný zápas. Ten proto po zásluze skončil bezbrankovou remízou. "V situaci, ve které jsme, jsme se snažili nedostat branku, to se nám podařilo. Ale směrem dopředu je vidět, že máme rezervy. Zasloužená remíza," uvedl kouč Teplic Petr Rada.

Nerozhodný výsledek přijal také trenér Slavie Michal Petrouš. "Bod z Teplic se cení, zvlášť v naší situaci, kdy přebudováváme mužstvo. Remíza asi zasloužená, byť jsme byli v poli o malinko lepší," uvedl. Slavia měla v úvodní půli kopat penaltu, rozhodčí Kocourek ale faul Stožického na Jandu neviděl. Petrouš to vzal v klidu. "Jasná penalta, ale to už nezměníme. Paradoxně to možná ublížilo zápasu," mínil.

Teplice ukázaly zlepšenou defenzivu, ale hodně kostrbatou útočnou činnost. Zvlášť poté, co se zranil střelec Mahmutovič. Kouč Rada proto touží po posílení. "Budeme o tom debatovat. Musíme, musíme. Máme jediného Vondráška a to je hráč, který zatím není koncový. Věřím, že tenhle týden nějaké řešení najdeme," přeje si.

autor: dak
Spustit audio