Startuje hlasování v anketě Podcast roku. Podpořte svůj oblíbený podcast

11. květen 2022

Český rozhlas je opět hlavním mediálním partnerem a poprvé také spolupořadatelem čtvrtého ročníku ankety Podcast roku, která startuje 9. května. V kategorii Veřejnoprávní podcast budou o hlasy posluchačů a posluchaček opět usilovat zpravodajský podcast Vinohradská 12, Host Lucie Výborné, talkshow Buchty nebo podcast Kriminálka.

Čtěte také

Veřejnost může dát hlas svému oblíbenému podcastu opět ve dvou kategoriích – Veřejnoprávní a Autorský podcast. Vyhlášena budou první tři místa v každé z kategorií. Další oceněné pak vybírá šestičlenná odborná porota.

Český rozhlas patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější tvůrce audioobsahu v Čechách. Svým posluchačům nabízí podcasty už od roku 2004, v současnosti jich zveřejňuje víc než 500 a zaměřuje se také na vývoj technologicky, obsahově i formátově inovativních podcastových formátů.

Čtěte také

Jak hlasovat?

Pro svůj oblíbený podcast hlasujte na stránkách Podcast roku, kde jednoduše vyplníte svůj e-mail a název alespoň jednoho podcastu pro každou kategorii. Svůj hlas pak ještě potvrďte prostřednictvím odkazu, který vám přijde na e-mail.

  1. Veřejnoprávní podcast (podcasty z dílny Českého rozhlasu a České televize)
  2. Autorský podcast (podcasty všech ostatních tvůrců)

Hlasovat smíte pouze jednou a jen pro podcasty, které vydaly minimálně jeden díl od 1. 5. 2021 do 20. 5. 2022.

Svůj hlas odešlete nejpozději do neděle 5. června. Jak hlasování dopadlo, se dozvíme už 16. června.

Pro jaký podcast Českého rozhlasu mohu hlasovat?

Hlasovat můžete až pro tři libovolné veřejnoprávní podcasty. Pokud chcete především zvýšit šanci Českého rozhlasu na úspěch, hlasujte pro Vinohradskou 12, Buchty, Hosta Lucie Výborné nebo Kriminálku.

Podcastů na výběr je ale opravdu hodně. Jejich kompletní seznam si můžete prolistovat v nabídce podcastů.

autor: nwe
Spustit audio

Související